četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – 2 predloga na poene igrača (1. Maj)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


R. Westbrook 21.5+ postigao 42 ?

Istina je da Westbrook u poslednje vreme nema zapažene poenterske partije, ali mi pre svega ovde biramo Russella zbog motivacije.

Iako se vlasnik Dallasa izvinio javno Westbrooku, pošto ga je prethodno omalovažio rekašvi da nije nikakav kandidat za MVP titulu 2017. godine, čini se da bek sada Wizardsa i dalje pamti njegove reči.

Na poslednjih 5 duela sa Dallasom, Westbrook je postizao 8, 32, 27, 31 i 26. Današnji meč je prognoziran na 231 poen što bi trebalo biti dosta u eagl meču za prebacivanje 21.5.

Napomenućemo da će najboljeg strelca Beala najverovatnije čuvati D. Smith koji igra solidnu odbranu.

D. Russell 18.5+ ?17pts (1/12 za 3pt)

Od povratka iz povrede, Angelo je igrao promenljivo. Od trenutka kada je trener izjavio da će igrati bliže ka 30 minuta on beleži: 15, 23, 27, 15 i 7 poena. Usage rate je na visokom nivou, a protivnik idealan za prebacivanje margine.

Na poslednja 4 meča kada mu je Lonzo Ball bio protivnik, Russell je ubacivao 24, 25, 23 i 19.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje