petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – 2 predloga na poene igrača (28. April)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


A. Davis (Lakers) 21.5+ postigao 26

Ekipa Lakersa je još uvek bez LeBron Jamesa, a situacija je takva da moraju da dobijaju mečeve kako se ne bi našli u Playin-u (6-10 mesto Zapada).

Popularni Obrva je odigrao 3 meča od kako se vratio iz povrede. Na prvom meču je bio dosta limitiran sa svega 17 minuta i 4 poena, dok su druga 2 meča izgledala mnogo bolje. Davis je u blowout utakmici uzeo 19 šuteva za 17 poena, ali bez pogođene trojke iz čak 6 pokušaja. U poslednjem meču imao je 18 poena i 5 izgubljenih lopti protiv Orlanda.

Njegova forma se tempira za Plejof, a ekipa Wizardsa je idealan protivnik da prebaci marginu. Meč je prognoziran na 226 poena, a Lakersi su favoriti.

U jedinom duelu odigranom protiv Rui Hachimure, Davis je zabeležio 26 poena za 27 minuta igre.

N. Jokić (Denver) 27.5+ postigao 32

Denver želi da sačuva poziciju koja donosi prednost parketa u Plejofu, i itekako imaju za šta da igraju. Nakon povreda Murraya i Bartona, još veći teret je pao na Jokića i Portera.

Nikola Jokić definitivno može bilo kojoj ekipi da sabije 30 poena, jedini faktori koji utiču na to su potencijalni rani blowout-i.

Pelicansi sa ekipom kakvu imaju žele do Playina, ali trenutno su 4 utakmice ispod te granice. Dosta toga je i do egal utakmica koje su gubili na jednu loptu.

Jokić je ove sezone postigao 29 i 37 poena protiv Pelicansa, a sličan učinak očekujemo i danas. Steven Adams je danas upitan, a bilo bi dobro ukoliko zaigra, jer centar nema rad nogu da isprati srpskog igrača.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje