petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – 2 predloga na poene igrača (8. Januar)

2 predloga na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


Josh Jackson se u najmanju ruku nije lepo rastao sa ekipom Phoenixa. Naime on je bio visoko kotirani pik 2017. (odabran kao 4.) od Sunsa, da bi ga nakon samo 2 sezone šutnuli iz ekipe! Smatramo da danas neće manjkati motivacije protiv ekipe koja ga se olako odrekla.

U sezoni Jackson je prelazio ovu marginu 3x (19, 27 i 17) od ukupno 6, ali treba napomenuti da je u jednom od tih mečeva morao da napusti igru zbog povrede.

Jackson bi trebao da ide na primarnog čuvara u vidu Devin Bookera, koji ne mari mnogo za odbranu.

Ocajan sut 2/11

LaMelo Ball ima dobru rookie sezonu gledajući sam start. Osim prvog meča kada nije imao poenterski učinak, na ostalih 7 utakmica 5x je prelazio ovu marginu. Večerašnji duel će biti zanimljiv jer će po prvi put igrati protiv rođenog brata u bilo kojoj vrsti oficijelnog takmičenja.

Stao na margini 12pt, jurio tripl-dabl


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje