subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – 2 predloga – Poeni igrača (19. Januar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


Minnesota je sinoć slavila u Njujorku gde je Angelo već u prvoj četvrtini sakupio 3. faula što je limitralo njegovo učešće u prvom poluvremenu pošto je celu 2. četvrtinu presedeo. Meč je na kraju završio sa 17 poena. Danas se očekuje mnogo brži meč nego li što Knicksi igraju, jer Hawksi ekipno u proseku primaju 112 poena. Sa pozicije bekova – 22,3 sa pozicije 1. i 26,5 sa pozicije 2. Russell je noseći dres Minnesote odigrao protiv Hawksa i Trae Younga ukupno 2 meča gde je imao partije sa 31 poena i 9 poena.

Russell 31pts

Harrison Barnes se uz Buddy Hielda nalazi na trejd listi Sacramento Kingsa. Definitivno je dobar igrač, ali jedostavno nije u planovima Alvin Gentrya. U poslednjih 13 utakmica, on je samo 2x prebacio današnju marignu. Za razliku od prošlog meča, danas će u sastavu biti Marvin Bagley što Harrisona limitra na pokrivanje samo krilne pozicije. Mana ovog predloga je užasna odbrana Detroit Pistonsa, ali smatramo da veteran neće tražiti loptu u ovom meču. 20pts


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje