Advertisement

Predlog na asistencije igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


#WIN 11 asistencija

C. Paul (Phoenix) 9.5 asistencije + 1.85

Pojedine kladionice ga drže i na 8.5

Chris Paul je general na parketu. Phoenix Sunsi su prethodnih godina bili miljama iza bilo kakve šanse za Plejof, a od dolaska CP3-a situacija je po svemu sudeći da će Devin Booker po prvi put igrati Plejof u svojoj karijeri!

Paul kontroliše igru na parketu i dozira ritam utakmice baš onako kako je to radio u Clippersima, Oklahomi.

U aprilu je na 7 utakmica 6x prelazio marginu od 8.5 (4x od 9.5).

Protiv Sacramento Kingsa je ove sezone 2x prebacio današnju marginu sa 12 asistencija na oba meča.

Pošto je Kingsima b2b utakmica, smatramo da oni danas neće pružiti dovoljno dobar otpor, i da će intenzitet utakmice biti takav da će Sunsi kontrolisati meč, te da Paul neće biti neophodan u napadu kada su njegovi poeni u pitanju.

Pored pomenute 2 utakmice iz ove sezone sa po 12 asista, na pretodnih 6 mečeva protiv DeAaron Foxa je CP3 prelazio 8.5 marginu 4x (dok je na 9.5 3x prelazio istu).

Ritam utakmice bi trebao biti brz, jer Luke Walton ne zna drugačije da vodi ekipu.

Sa pozicije plejmejkera Kingsi dozvoljavaju 8.3 asistencija u proseku, a Chris Paul je sve osim prosečnog plejmejkera.Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here