utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA kladioničarski predlog – poeni igrača (10. Avgust)

15pt uz perfektan šut, ali trener odlučio da mu starteri ne igraju iako je egal meč.

Predlog na igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolazak.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Ulog 1/10 predstavlja najmanju sigurnost, dok je 10/10 nemogućnost promašaja!


Poslednji meč na današnjem programu NBA odigraće se od 3h kada će se sastati Los Angeles Lakersi i Denver Nuggetsi. Trenutni favoriti su Lakersi sa hendikepom od 5.5 poena, dok se na utakmici očekuje oko 221.

Lakersi su zacementirali 1. mesto i mečeve igraju bez puno tenzije, dok se Denver bori za 2. mesto Zapada (Clippersi im beže jednu pobedu).

Prema trenutnim informacijama, za Denver opet neće igrati W. Barton i G. Harris, dok je Jamal Murray u ekipi nakon prošlog meča gde je odigrao čak 39 minuta.

Igrač koji definitivno zavređuje pažnju u Kampusu, je Michael Porter Jr koji je konačno dobio minute nakon što se oporavio od povrede. Mladi igrač je stekao poverenje Mike Malonea i sada redovno igra minimalno 34 minuta.

Od početka Kampusa, Porter beleži 11, 37, 30, 27 i 23. Nakon utakmice od 37 poena, lagano je prelazio današnju marginu od 17.5, a u poslednjem meču je imao 23 poena uz loš šut za 3 poena (1-7).

Istina je da Lakersi predstavljaju jednu od boljih odbrana lige, ali mi ćemo ovde ispratiti formu Portera.

M. Porter 17.5+ ulog 1.5/10

18.5 ulog 0.5/10


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje