utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA kladioničarski predlog – poeni igrača (2. Avgust)

Predlog na igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolazak.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Ulog 1/10 predstavlja najmanju sigurnost, dok je 10/10 nemogućnost promašaja!


Od 3h posle ponoći sastaće se Dallas Mavericks i Phoenix Sunsi. Favoriti na meču su Mavericksi sa hendikepom od 5.5, dok se na meču očekuje oko 236 poena.

Sunsi gotovo nemaju nikakve šanse da se nađu u Plejofu (5 pobeda su iza Memphisa), i igraju za prestiž iako tako ne smatraju iz tabora Phoenixa koji se i dalje nadaju plasmanu. Dallas igra za bolji plasman na tabeli kako bi izbegao ekipe iz Los Anđelesa.

U prvom meču, Sunsi su pobedili preslabe Wizardse, a najbolji poenter bio je Devin Booker sa 27 poena.

Citiraćemo jednog Dallasovog novinara: Ako me pitate koliko je štete učinila zvezda Sunsa (Devin Booker) tokom godina, zatvorio bih oči i rekao da nam je prosečno davao 30 poena i uništavao šanse za trofej.

Ako pgoledamo statistiku, Booker je na poslednjih 8 mečeva protiv Dallas beležio (hronološki od najskorije utakmice): 32, 18, 35, 15, 21, 36, 39 i 22.

Odbrana Mavericksa nije se dobro pokazala protiv Rocketsa kada su Westbrook i Harden postigli ukupno 80 poena, a ekipa Dallasa primila ukupno 153 poena.

U zavisnosti od toga u kom pravcu se bude kretao meč, od toga će zavisiti i ishod broja poena All-Star igrača Sunsa. Nesumnjivo je da može da sipa preko 30, ali ostaje da se vidi.

D. Booker 26.5+ ulog 1.5/10

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje