četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA kladioničarski predlozi – poeni igrača (30. Jul)

LeBron 16pt WIN

Jackson 10pt WIN

2 predloga na igrače za koje smatramo da ima izglednu šansu za prolazak.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Ulog 1/10 predstavlja najmanju sigurnost, dok je 10/10 nemogućnost promašaja!


Prvog dana nakon duge pauze zbog korona virusa sastaće se u Orlandu nominalni domaćini Lakersi i Clippersi.

Ekipa Lakersa je kompletna, iako joj u odonosu na regularni deo sezone fale bek Avery Bradley i plejmejker Rajon Rondo. Njihova mesta popunila su 2 ofanzivna kvalitetna beka u vidu Dion Waitersa i JR Smitha.

Clippersi neće moći da računaju na suspendovanog Lou Williamsa, kao ni na M. Harrella – dvojicu igrača koji su činili najbolji tandem sa klupe. Za igru je upitan i Patrick Beverley.

Lakersi su faktički prvi na tabeli sa 5 pobeda više u odnosu na drugolasirane Clipperse, i u ovaj restart ulaze krajnje rasterećeno i fokusirani su na Plejof.

U tom ruhu, i bez plejmejkera Rajon Ronda, smatramo da će LeBron James biti sve više razigravač ekipe. Možda meč protiv Clippersa nije baš najbolji da se odigra minus poena, ali može se reći da tradicija ide na ruku.

Od kada je došao u Los Anđeles, popularni King je odigrao 5 mečeva protiv gradskog rivala gde je beležio 24, 27, 18, 23 i 28 poena.

U prethodnih nedelju dana, Lakersi su odigrali 3 meča, a u 2 je učestvovao LeBron sa 20 poena (25 minuta) i 12 poena (16 minuta).

Današnja margina je 27.5 i odigraćemo ga minus na ulog 2.5/10.

UPDATE: Margina je drastično pala i sada iznosi 25.5 što je već jedan vid kockanja i predlažemo ulog 1/10 i ukoliko ne dođe danas ispod margine, igrati LeBrona u narednim utakmicama za duplo veći ulog.

Igraju protiv Raptorsa, Jazza i Thundera.


Drugi predlog sa ovog meča je Reggie Jackson 8.5+ ulog 2/10

Glavni i jedini razlog za njegovo odigravanje u meču od 217 poena, jeste odsustvo Lou Williamsa (18.7 poena – 3 strelac ekipe), pa i manje više M. Harrella (18.6 poena – 4 strelac ekipe).

Status Beverley je upitno, ali je Patrick prevashodno usmeren ka odbrani. Istina je da je Reggie tek 3. ili 4. napadačka opcija i u odsustvu gore navedenih skorera, ali igre u pripremnim utakmicama nam daju za pravo da ga stavimo preko margine.

Reggie je u pripreminm imao 10 i 11 bez Lou Williamsa, a 9 poena sa njime u postavi.

Od kada je iz Pistonsa prešao u LAC, Reggie ima 4 overa i 5 undera, ali je danas delikatna situacija neigranjem Lou Willamsa.

Jackson kroz karijerju nije imao niži prosek poena u sezoni od 12.8 poena (ne računajući prve dve sezone sa OKC).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje