petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (1. April)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


B. Bogdanović (Hawks) 13.5+ postigao 28

Od 2:30 u Teksasu se sastaju San Antonio Spursi i Atlanta Hawks. Blagi favoriti su domaćini u meču prognoziranom na oko 222 poena.

Od kada je Bogdan Bogdanović ušao u startnu postavu ima par dobrih partija. U duelima protiv Spursa i Greg Popovića srpski igrač neretko je išao preko današnje margine. U mečevima kada mu je direktni rival bio Derrick White, na 6 duela je 4x marginu od 13.5 (16, 22, 15, 24, dok je 2x bio ispod sa 5 i 9 poena).

John Collins je danas odsutan za Hawkse, ali debituje Lou Williams. Na poslednjem odigranom meču Bogdan je protiv Sunsa zabeležio 22 poena i bio najefikasniji igrač.  Ukoliko uzme minimalno 12 šuteva što je za očekivati verujemo da će biti preko margine.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje