subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (10. Februar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz

LeBron James 25pts #WIN


Od 4h posle ponoći u Staples centru sastaće se Los Angeles Lakersi i Oklahoma City Thunder.

Domćaini su favoriti na meču sa hendikepom od 12.5, dok se na utakmici očekuje oko 218 poena.

Gostujuća ekipa igra bez prvog poentera Shai Gilgeous Alexandera (22.6 poena), a ujedno i prvog asistenta i kreatora napada (6.5 asistencija u proseku).

Domaća ekipa ima označenog Anthony Davisa kao upitnog. Popularni Obrva je prošlu utakmicu propustio, upravo protiv OKC-a.

Mišljenja smo da je margina na LeBron Jamesa za par poena viša. King je prošli meč postigao 28 poena uz loš šut za 3 poena (2-10). Utakmica je završena produžetkom u kome je LeBron postigao 6 poena.

Generalno se James nalazi u dobroj formi, ali mi smo na strani kladionice koja debelo favorizuje Lakerse i smatramo da će proigravati ekipu.

LeBron James (Lakers) 27.5 minus poena


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje