subota, 13. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni igrača (11. Mart)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


S. Dinvidie (Dallas) 14.5+, 16pts

Glavni razlog zašto igramo Spencera je izostanak Jalen Brunsona. Bek Brunson beleži prosečno 16 poena i to će morati neko da nadomesti. Pored Jalena, izostaje i D.F. Smith koji igra na poziciji krila i prosečno beleži 10,6 poena.

Dobra stvar za našu opkladu je što Dinwiddie ima dobre brojke u poslednje vreme. On posle All-Star pauze beleži: 20, 24, 14, 17, 36 (nije igrao Dončić), 23 (nije igrao Brunson) i 13.

Houston Rocketsi sa pozicije broj 1. primaju prosečno 23,7 poena, dok sa pozicije 2. primaju identičan broj na poslednjih 10 utakmica.

Mana za našu opkladu je što startni centar Rocketsa – C. Wood neće najverovatnije zaigrati, kao i J. Tate što može negativno uticati na odvijanje samog meča i dovesti do ranog blowouta-a.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje