četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (12. Maj)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


R. Westbrook (Wizards) 27.5+ poena postigao 34pts

Pojedine 26.5+

Russell Westbrook je u prošlom meču ispisao istoriju kada su u pitanju triple dablovi. Prestigao je čuvenog Oscar Robertsona.

U tom meču nije igrao Bradley Beal, najbolji strelac Wizardsa, a takav će slučaj biti i danas. Westbrook je protiv Hawksa tada ostvario 28 poena uz čak 21 asistenciju.

Nećemo reći da trend tripl-dablova neće nastaviti do kraja sezone, ali smatramo da bi mogao podeliti nešto manje asistencija i uzeti nešto više šuteva.

Westbrook protiv Trae Younga ima 5 mečeva, a pored prethodnog samo je još jedanput prebacio marginu sa 31 poen (bez pogođene trojke).

U odsustvu Beala na poslednjih 8 mečeva, Westbrook je prebacio današnju marginu 3x – 42, 35 i 28 poena.

Kako je danas prognozirano 239 poena, očekujemo da bude efikasan i bliži brojci od 30 poena, ukoliko meč ostane u egalu do samog kraja.

Wizardsi imaju imperativ pobede kako bi se našli u boljoj Playin poziciji, a dostižna im je Indiana koja ima samo 1 pobedu više na poziciji 9.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje