četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (14. Februar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


D. Lillard (Portland) 30.5+ /većina 31.5+ postigao 34 #WIN

Od 1:30 posle ponoći u Teksasu odigraće se duel između Dallas Mavericksa i Portland Trailblazersa. Domaćini su blagi favoriti sa hendikepom od 5 poena u meču prognoziranom na 237.

Od utakmice kada se CJ McCollum povredio (do tada prvi strelac uz Lillarda), Dame Lillard je prevazilazio marginu od 30.5 u 5 od 11 mečeva.

Danas idealna prilika da u brzom tempu prebaci istu, ukoliko meč ostane u egalu.

Protiv današnjeg primarnog čuvara (verujemo da će to biti Josh Richardson) je na poslednja 2 meča dok je ovaj bio u Sixersima prebacivao marignu sa 51 i 33 poena.

Motivacije neće nedostajati imajući u vidu da je MVP kandidat – Luka Dončić preko puta. Protiv Luke na poslednjih 8 duela beleži: 61, 47, 34, 28, 33, 30, 33 i 33.

Poslednja 3 gostovanja u Dalasu imao je: 61, 47 i 34.

Bez njegove dobre partije danas, Portland nema šta da traži u Teksasu.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje