četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (18. Jun)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz

Sa Meča Utah – Clippers


N. Batum (Clippers) 9.5 minus poena

Iako će i u današnjem meču odsustvovati Kawhi Leoanrd koji je veliki potrošač lopte, smatramo da Francuz neće prebaciti postavljenu marginu.

Naime, pre svega George, a potom i Morris i Jackson imaju veliki usage rate u napadu, a Batum je prevashodno u igri zbog dobre odbrane.

Batum je na prošlom meču šutnuo svega 6x i postigao 9 poena iz 3 pogođene trojke. Napomenućemo da je Ty Lue igrao small-ball, te je Fracnuz proveo čak 42 minuta na parketu, a limitirana je minutaža Zubcu, dok Cousins nije ni ulazio.

U poslednjih 8 utakmica u kojima je Kawhi odsustvovao, Batum je samo 1x prebacio marginu. Doduše, istini za volju, u svakom od tih mečeva je igrao približnije ka 30 minuta, nego li 40.

U sezoni je odigrao 67 utakmica, a 23x je bio dvocifren.

Uzdamo se u popularno ćoškarenje Batuma, i visok usage Georga.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje