Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz.


A. Wiggins (Warriors) 19.5 manje poena postigao 12 poena

Kanadski Kobe Bryant voli da igra protiv LeBron Jamesa pre svega iz razloga što ga je popularni King oterao iz Clevelanda kada se vratio u Ohajo.

Međutim, i pored toga što Wiggins voli da igra protiv LBJ-a, rezultati iz predsezone daju nam za pravo da ga probamo ispod ove margine. Naime, Andrew je u limitranim minutima postizao 13, 4, 12 (protiv Lakersa) i 8 poena. Naravno, statistika iz predsezone ne može da se meri sa regularnim mečem, ali nam daje sliku o tome kako bi stvari mogle da izgledaju na terenu.

Naime, deluje nam da će Wiggins biti 3. napadačka opcija iza Currya i Poola dok god se ne oporavi Klay Thompson.

Kanađanin protiv Lakersa (a kada LeBron nastupa) ima sledeće brojke: 24 (nije igrao Curry), 18, 3, 15 i 21 (utakmica za Play-in protekle sezone).


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.