utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (20. Mart)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


T. Young (Atlanta) 24.5+ pojedine kladionice 23.5

Prvi meč današnjeg programa igra se od 20:30 u Staples centru. Lakersi su favoriti sa hendikepom od 4 protiv Hawksa u meču prognoziranom na 223 poena.

Posle COVID protokola u petorku se vraća Marc Gasol. Pitanje je da li će igrati startnog centra ili će Vogel ostaviti Jonesa na toj poziciji.

Trae Young se u februaru nalazi na proseku od 23.6 poena. U tom periodu odigrao je 7 utakmica na kojima je u 3 navrata bio preko današnje margine (32, 37 i 28). Na 2 od poslednja 3 meča igrao je sa skraćenom minutažom zbog blowout utakmica.

Glavni razlog zbog kojeg danas njega vidimo u plusu je Staples centar i Lakersi što znači velika motivacija za Trae Younga. Youngu je veliki uzor bio Kobe Bryant i sigurno da ima veliku želju kad god igra protiv ovog kluba.

Pored motivacije, i odbrana na plejmejkeru sa Denis Schroderom nije sjajna (Brogdon 29, LaMelo 26, Rubio 19, Curry 27).


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje