Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


CJ McCollum (Portland) 19.5+ 20.5+ 16pts

Poslednja utakmica današnjeg programa igra se u Oregonu. Domaćini su favoriti sa hendikepom od 3.5 poena u meču prognoziranom na oko 232 poena.

Netsi igraju bez Duranta i Irvinga, dok je Harden upitan, ali prema pisanju pojedinih medijia trebalo bi da zaigra.

Ova utakmica bi trebala biti prava pripremna za CJ McColluma da se vrati u dobru šutersku formu. Naime, od povratka iz povrede kada je pauzirao 2 meseca, odigrao je 4 meča gde je bio šaren. U uvodna 2 meča protiv Pelicansa imao je svega 10 i 11 poena, da bi protiv Dallasa zabeležio 32, a pootom i 13 u blowout utakmici.

Brooklyn Netsi se ne odlikuju dobrom odbranom, a videćemo da li je pravo vreme da se CJ vrati na partije sa početka sezone kada je bio i na margini od 26.5.

Za ljubitelje tradicije:

Na poslednjih 8 mečeva protiv Netsa, CJ je 6x prelazio današnju marginu.

Na poslednjih 8 mečeva protiv James Hardena imao je 7x pozitivan skor preko margine 19.5 (6x preko 20.5).


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here