utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (24. Jun)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


Cameron Payne se povredio i napustio igru posle 4 minuta, dok je Crowder imao 6 faulova, i to je razlog 30 minuta za Johnsona.

C. Johnson (Phoenix) 7.5 minus

Martiganle 1 pokušaj pad

Martingale 2. korak POGODAK

Phoenix Sunsi vode u seriji 2-0 gde je vrlo lako moglo biti 1-1 da je Paul George iskoristio 2 bacanja pred kraj utakmice broj 2.

U prva 2 meča za Sunse nije igrao Chris Paul, tako da su pobede i više nego dragocene, jer CP3 kao lider unosi sigurnost i uglavnom donosi dobre odluke u momentima kada se utakmica lomi.

Upravo zbog povratka CP3-a koji je potpuno zdrav, samo je bio u COVID protokolu, pokušavamo sa minusom Cameron Johnsona.

Johnson je prva 2 meča bio odličan i iskoristio je dobro ulazak Cameron Paynea u startnu petorku, čime je imao koji šut više.

U regularnom delu sezone Johnson je postizao 2, 6 i 8 poena protiv Clippersa.

Naravno, kao i uvek vas savetujemo da igra Martingale sistem ukoliko opklada danas bude nedobitna.

*Ideja Martingale sistema je da UVEK u gubitnom nizu duplirate svoj ulog, sve do dobitka


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje