četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA Poeni igrača (25. Decembar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


C. Anthony (Lakers) 11.5+, većina 12.5+ postigao 17pts

Pre 3 dana smo ga predložili minus na 15.5 margini i postigao je 7 poena u utakmici u kojoj je bio izbačen od strane sudija. Posle tog meča odigrao je jedan užasan meč kao i cela ekipa Lakersa kada je postigao svega 9 poena (promašio 3 slobodna bacanja) protiv Spursa.

Ako pogledamo statistiku, Carmelo ima daleko bolje brojke u Staples centru (14.3) nego li na gostujućim terenima (11.6).

Od kada je u dresu Lakersa, odigrao je 6 utakmica u kojima nije igrao Anthony Davis, i pored već pomenute 2 kada je bio ispod margine, na još 4 meča beležio je: 14, 7, 13 i 21 poen.

Izlišno je govoriti o brojkama kada igra za katolički Božić, jer je su te brojke iz vremena kada je bio jedan od vodećih strelaca lige u dresu New York Knicksa, ali napomenućemo da voli da igra na ovaj dan (32, 37, 34, 34, 29 i 20).

EDIT UPDATE: Monk i Bradley su izašli iz COVID protokola.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje