četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (25. Oktobar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz.

Brooklyn – Washington


J. Harden (Brooklyn) 20.5+ poena postigao 14pts – Loš šut (1/8 za 3pts), a i meč daleko ispod granice (margina 230 – rezultat192)rez

U Njujorku nas danas očekuje meč koji bi trebao da bude sa puno poena. Kladionica je postavila marginu od oko 228 i to spada u TOP3 najefikasnija meča.

Kao što je poznato, Kyrie Irving ne nastupa za ekipu što automatski znači više lopte za James Hardena, kao i više šuteva za ostale igrače.

Margina na popularnog Bradu je postavljena na osnovu njegove 3 partije gde je beležio 2x po 20 poena i u poslednjem meču 15 poena.

U meču sa 15 poena je imao čak 8 izgubljenih lopti, dok je u prvom meču sezone odigrao svega 31 minut protiv Bucksa.

Verujemo da će pouplarni K.C. Pope biti zadužen za čuvanje Hardena, ali u meču koji bi trebao da obiluje poenima preuzećemo rizik.

Konkretno u dresu Netsa je Harden odigrao jedan meč protiv Wizardsa i imao 26 poena. Mečeve iz Houstona nećemo ni spominjati jer nisu relevantni, ali je u njima bio daleko preko margine.

Protiv Spencer Dinwiddia ima brutalne brojke i na poslednjih 8 duela svaki put je prebacio današanju marginu.

Protiv Pope-a, na poslednjih 8 mečeva ima 6 overa na današnju marginu


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje