petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (29. Decembar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz

12pt uz očajan šut 4-15


Od 1h posle ponoći u Klivendu sastaće se Cavsi i Knciksi. Favoriti na meču su domaćini sa hendikepom od 3.5 poena, dok se na utakmci očekuje oko 216 poena.

Cleveland je neočekivano dobro ušao u sezonu sa 3-0 pre svega zahvaljujući Colin Sextonu. Sa druge strane ekipa iz Njujorka nije kompletna, ali načinila iznenađenje i pobedila Buckse i ima skor 1-2.

Knicksi su u ovom meču bez usluga bekova Dennis Smith Jr, Austin Riversa, Immanuel Quiciklya, dok je nastup Alec Burksa upitan.

Po svemu sudeći, opet će glavnu reč voditi RJ Barrett i Julius Randle kada je u pitanju ofanziva ekipe.

RJ Barrett je u predseozni imao dobre poenterske partije gde je u limitranim minutima beležio 15, 25, 16 i 15 poena. Regularni deo sezone otvorio je sa 26 poena, da bi imao očajno veče sa 10 poena (2-15 šut) i u pobedi nad Bucksima imao je 17 poena (0-4 za 3 poena).

Cleveland je sa pozicije koju napada RJ, u 3 meča prosečno dozvoljavao 29 poena.

Očekujemo RJ da dobije sigurne minute i da probije marginu za par poena.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje