petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (3. Maj)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


D. Lillard (Portland) 26.5+ postigao 33 poena

Lillard ne pruža toliko brutalne partije kao prošle sezone, jer sada ima pomoć McColluma i Nurkića, i novopridošlog Powella, ali u bitnim utakmicama itekako preuzima odgovornost na sebe.

Meč je prognoziran na oko 234 poena, a bitno je da su Hawksi kompletni pa im se neće rani blowout kao protiv Sixersa nedavno. Atlanta je čak prognozirana kao favorit na ovom duelu za pola koša.

Lillard je protiv Trae Younga u dosadašnjoj karijeri odigrao 3 meča, u kojima je beležio 36, 30 i 36 poena.

Mana ovog pika je b2b utakmica, pošto je sinoć u TD Gardenu odigrao 39 minuta. Mada, ako je suditi po statistici, on u mečevima kada nema dana pauze beleži 31.2 poena u proseku.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje