četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (30. Decembar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz

WIN Brown 42 poena


Od 1:30 posle ponoći u TD Gardenu sastaće se Boston i Memphis. Domaćini su favoriti sa hendikepom od 4.5, dok se na utakmici očekuje oko 216 poena.

Celticsima je ovo b2b utakmica pošto su sinoć savladali Indianu Pacers. Ima indicija da će najbolji strelac Bostona – Jayson Tatum propustiti meč. Krilni igrač je trenutno upitan za nastup zbog manje povrede. Centar Tristan Thompson već je otpisan sa ovog mela.

Tatum ove sezone u odsustvu Kembe Walkera glavni je poenter sa 25,5 poena.

Eventualno njegovo odsustvo mogao bi da iskoristi Jaylen Brown koji je 2. najbolji strelac ekipe. Bek postziže ove sezone 24.5 poena, a redom je od starta sezone beležio 33, 27, 18 i 20 poena.

Ono što je upitno, jeste koliko dugo može Memphis da se drži u ovom meču pošto igraju bez najboljeg igrača Ja Moranta. Ukoliko se ispostavi da Tatum propusti meč, opklada na Browna može biti izuzetna, a ukoliko Jayson bude igrao, na niži ulog.

Većina 22.5.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje