petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (31. Decembar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


Od 1h posle ponoći u Teksasu sastaće se Houston Rocketsi i Sacramento Kingsi. Favoriti na meču su domaćini sa hendikepom od 5 poena, dok se na utakmici očekuje oko 229 poena.

Danas će Houston po prvi put u sezoni biti kompletan nakon karantina kroz koji su morali da prođu igrači. Za Rocketse će zvanično debitovati DeMarcus Cousins i John Wall. Pored njih, u sastav se vraća i Eric Gordon, a jedini odsutan biće Ben McLemore.

U odsustvu Cousinsa i Gordona, novajlija iz Detorita zabeležio je 31 i 23 poena. Usage rate Christian Wooda danas bi trebao da opadne. Postavljen je na margini od 20.5 što deluje mnogo imajući u vidu da Cousins ide na ekipu u kojoj je proveo dosta vremena, a nije se na najbolji način rastao.

Sacramento ove sezone iz reketa prima u 4. meča u proseku 41.5 poena.

Wood i Cousins za sada nisu odigrali niti minuta zajedno u predsezoni, pa će biti zanimljivo videti da li je Wood sposoban da i u njegovom prisustvu prebaci 20 poena.

Prema našim procenama, realna margina bi trebala biti oko 18.5.

pad 21


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje