petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (31. Mart)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


7pts WIN

Od 1:30 posle ponoći u TD Gardenu sastaće se Boston i Dallas. Prema kladionicama trenutno su favoriti Mavericksi sa svega 1 poenom, dok je utakmica prognozirana na oko 223 poena.

Od bitnijih informacija reba izdvojiti da je Jaylen Brown upitan zbog povrede kuka. Za našu opkladu je bitno da igraju i Porzingis i Dončić.

Tim Hardaway Jr je imao nekoliko izuzetno efikasnih partija u odsustvu pomenutog dvojca, ali sada smatramo da će biti dobra ofanziva sa klupe, ali uz znatno manji broj šuteva. Prognoziramo da će šutnuti 13x što mu je prosek u sezoni. U gostima prema statistici beleži nešto manje efikasne partije sa tačno 16.0 poena.

Na poslednjih 6 gostovanja u Bostonu je zabeležio 2x over nastupajući za Knickse gde je bio prva napadačka opcija. Dok je nosio dres Dallasa ubacio je 9 poena.

Pojedine svetske kladionice ga drže na margini od 13.5, te ukoliko vam se više dopada da ga odigrate tu varijantu, možete ga naći po toj margini.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje