utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA- poeni igrača (4. Mart)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


N. Jokić 26.5+ poena

Meč od 2h posle ponoći kada će u Indijanapolisu snage odmeriti Indiana Pacers i Denver Nuggetsi. Gosti su favoriti sa hendikepom od 4.5 poena, u utakmici prognoziranoj na 225.

Nikola Jokić je uz Giannisa, Embiida i LeBrona glavni kandidat za osvajanje MVP nagrade. Joel Embiid je sinoć imao fenomenalnu partiju i generalno u kontinuitetu pruža spektakularne partije. Jokić nije mnogo daleko iza njega, ali ukoliko želi da bude najkorisniji mora i u ovom meču da pokaže mnogo.

Jokić protiv Turnera ima partije sa 30 poena (ukupno 3) te stoga smatramo da u formi kakvoj jeste i danas može da prebaci 26.5.

Na prošla dva meča imao je 39 i 37 poena.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje