Advertisement

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


P. George (LAC) 20.5+ postigao 36 poena

Clippersi bi danas trebali biti jači za Cousinsa kog su potpisali na 10 dana, ali sumnjamo da će on danas dobiti neku epohalnu minutažu, a kamoli da će uticati na broj šuteva Paul Georga.

Za Clipperse je danas upitan i Patrick Beverley, koji ukoliko bude igrao biće daleko manje agresivan na šutu od Reggie Jacksona, što bi godilo našem predlogu.

Glavni razlog zašto predlažemo Georga je motivacija koju ima protiv Lillarda koji mu je sasuo trojku još u Plejofu kada je nastupao za Oklahomu.

Pored motivacije, ni odbrana Portland nije Bog zna kakva te primaju užasno mnogo poena sa svih pozicija.

Istina, forma Paula nije zadiviljujuća imajući u vidu 17 i 16 poena u poslednja 2 meča, ali pre toga je beležio 24 i 24 što dosta ohrabruje.

Od kada nosi dres Clippersa, George je odigrao 3 meča protiv Portlanda u kojima je beležio 25, 21 i 23 poena.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here