četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA Poeni igrača (6. Decembar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


R. Jackson (LA Clippers) 16.5+, postigao 16pts

Predlažemo ovaj par ponajpre zbog katastrofalne odbrane njegovog primarnog čuvara. Naravno da u NBA ima toliko switcheva i menjanja čuvara, ali Dennis Smith Jr je katastrofalan u odbrani.

Portland je primoran da igra na poziciji plejmejkera nekadašnjeg 9. pika Dallasa usled povreda Lillarda i Simmonsa. Na prošlom meču kada je bio starter Schroder mu je ubacio 31 poen (doduše uz odličan šut). Smith nikada nije bio vičan odbran što ćemo pokazati i kroz istoriju međusobnih udela ova 2 igrača.

Naime, odigrali su 4 meča kada su obojica imali full minute i bili starteri. U tim mečevima Jackson je postizao 20, 19, 12 i 24 poena.

Trenuta forma Reggia je promenljiva, ali očekujemo da T. Lue nacrta akcije za Jacksona i ovaj uzme minimalno 14 šuteva što bi trebalo biti dovoljno za prelazak margine.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje