Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


R. Williams (Boston) 9.5+ poena, kladionica Maxbet, 11pts

Glavni razlog zašto igramo centra Bostona jeste njegova forma gde je on na poslednjih 12 mečeva čak 11x bio preko današnje margine. Istina, on nikada ovu marginu nije prelazio za veliki broj poena, nego su to mahom bile partije u rasponu od 10 do 15 poena.

Od kada ima ulogu startera, popularni TimeLord odigrao je 2 meča protiv Mason Plumlee-a i reketa Charlotte Hornetsa u kojima je beležio 12 poena (16 skokova) i 10 poena (8 skokova).

U ovom predlogu se kockamo sa brojem uzetih šuteva Williamsa, jer mahom on nema kreirane akcije za njega gde ima čišćenje strane i igranje 1 na 1, već su to otpaci iz ofanzivnih skokova, te ponekad pick and roll sa plejmejkerima.

Hornetsi na poslednjih 10 mečeva prosečno dozvoljavaju 24 poena sa pozicije centra. Ni zamena Plumlee-a nema izražene karakteristike dobrog defanzivca, stoga smatramo da je jedino broj lopti koje će dobiti upitan za prelazak margine.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.