subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA Predlog (01.mart)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 02h!


Memfis – San Antonio 237,5+ 1,85

Ova utakmica bi trebala da bude najefikasnije na večerašnjem programu dok je domaćin favorit.

Dve ekipe koje su u vrhu po svim ofanzivnim brojkama a na samom dnu što se tiče defanzive.

Memfis je vezao 10 utakmica sa 115+ poena (ako zaboravimo Dalas kad su dali 85). Morant je igrao toplo-hladno ali je svaki drugi meč išao na 40+ poena. Bane mu je jedini bio podrška sa poenima, dok je Brooks i dalje odsutan zbog povrede.

Sa druge strane Greg Popovič radi odličan posao sa ovim mladim timom koji takođe beleži redovno 110+ poena u poslednjh 10 mečeva (osim protiv Klivlenda, 92). Na raspolaganju Popovič neće imati 2. meč zaredom Poeltla i Murray-a. Mada i bez njih San Antonio je dao 129 poena Majamiju prethodne noći.

Ovaj meč može realno da ode na 150+ ako se dobro otvori, a mi svakako očekujemo jednu ultra ofanzivnu košarku!

118:105


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje