Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 02h!


Noćas od 02h posle ponoći sastaće se Milvoki i Indiana. Očekujemo se da ova utakmica bude najefikasnije na programu sa oko 236 poena.

Indiana igra tkz Small Ball košarku otkad je trejdovan Sabonis, a Turner je povređen. Goga Vitadze je preuzeo ulogu centra. A kad je on na klupi, ekipa ima problema na centru i igra sa malim igračima, a traži se šut za 3 poena ili neki brz prodor.

Za Milvoki Gianis se vraća na teren i očekuje se bude nezaustavljiv u tranziciji protiv slabe Indiane u slučaju igre Vitadzea ili small ball-a, tako je svejedno.

Ako pogledamo segment defanzivne igre po posedu, Indiana prima 1,219 poena što je posle Hjustona najgori prosek lige. Očekujemo Milvoki na 130 ali ni oni ne mogu da se pohvale defanzivom tako da će Indiana itekako imati šanse da parira.

Milvoki-Indiana UK 235,5+ 1,85 maxbet

128:118


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.