petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – skokovi igrača (1. Jul)

Predlog na skokove igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


PJ Tuucker (Bucks) 5.5+ skokovi rezultat 11 skokova

Danas će se odigrati 5. utakmica Finala Istočne konferencije, a trenutno Bucksi i Hawksi imaju poravnat rezultat na 2-2.

Prema izveštajima američkih novinara, prva zvezda Bucksa – Giannis danas najverovatnije neće zaigrati (75% šansi je da ne igra) zbog povrede koju je zadobio na prošloj utakmici.

U takvoj konstalaciji smatramo da bi Tucker mogao da ima nešto više skokova nego obično. Giannis je prvi skakač ekipe sa 12.7 skokova, i sigurno je da će njegovi skokovi biti raspoređeni na ostale igrače.

Istina je da PJ Tucker primarno čuva Bogdana Bogdanovića, što mu je i osnovna funkcija u ekipi pored zagrađivanja skoka (jer maltene ni ne učestvuje u ofanzivnim akcijama, osim baš izglednih situacija).

U trenutnoj seriji ima 3 prelaska ove margine (7 skokova, 7 i 8) i samo 2 skoka na prošlom meču.

Najbolji skakač Hawksa – Clint Capela je upitan, i njegovo neigranje dodatno bi pogodovalo našem predlogu.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje