Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


Derbi meč istočne konferencije koji mnogi nazivaju finale pre finala, donosi nam drugi duel u seriji između Bruklina i Milvoki Bucks-a, trenutno Bruklin vodi 1:0.

Jasno je da je što se tiče poena ovo dvoboj između Duranta i Irvinga sa jedne strane, odnosno Antetoukoumpoa i Middltona sa druge strane, ali margine su dosta visoko postavljene, pa i smo se ipak opredelili za drugu opkladu, koja se tiče skokova.

Naime krilni igrača Milvokija, Chris Middleton je u poslednja tri duela protiv Bruklina, beležio jako dobre skakačke partije, u mečevima odigranim u maju ove godine u sklopu regularnog dela sezone imao je 7 i 11 skokova, dok je u prvom meču plej of serije stigao do čak 13 uhvaćenih lopti.

Kladionice danas nude marginu od svega 5,5 skoka što je Middleton prebacivao svaki put u mečevima sa Bruklinom, a uz to sada mu je i minutaža drastično povećana. Bruklin prosečno u plej of mečevima do sada dozvoljava 13,2 skoka sa pozicija krila i krilnog centra, a upravo je to zona delovanja Middletona.

Predlog: Middleton više od 5,5 skoka (1,85) 5 skokova


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.