petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – skokovi igrača (7. Jun)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


Derbi meč istočne konferencije koji mnogi nazivaju finale pre finala, donosi nam drugi duel u seriji između Bruklina i Milvoki Bucks-a, trenutno Bruklin vodi 1:0.

Jasno je da je što se tiče poena ovo dvoboj između Duranta i Irvinga sa jedne strane, odnosno Antetoukoumpoa i Middltona sa druge strane, ali margine su dosta visoko postavljene, pa i smo se ipak opredelili za drugu opkladu, koja se tiče skokova.

Naime krilni igrača Milvokija, Chris Middleton je u poslednja tri duela protiv Bruklina, beležio jako dobre skakačke partije, u mečevima odigranim u maju ove godine u sklopu regularnog dela sezone imao je 7 i 11 skokova, dok je u prvom meču plej of serije stigao do čak 13 uhvaćenih lopti.

Kladionice danas nude marginu od svega 5,5 skoka što je Middleton prebacivao svaki put u mečevima sa Bruklinom, a uz to sada mu je i minutaža drastično povećana. Bruklin prosečno u plej of mečevima do sada dozvoljava 13,2 skoka sa pozicija krila i krilnog centra, a upravo je to zona delovanja Middletona.

Predlog: Middleton više od 5,5 skoka (1,85) 5 skokova


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje