petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Ne bismo se složili sa kvotama za ovaj meč!

Kladionice favorizuju jedan tim, koji će biti prilično oslabljen večeras, a uz to, sleduje im rival koji je daleko od loše forme. Stoga, ne bismo se baš složili sa kvotama. Možete da tipujete do 20 časova, a naš predlog je kvote 1.95.


Reč je o utakmici holandskog prvenstva „Eerste Divisie„, koja je na programu večeras od 20 časova po našem vremenu. Sastaće se Dordrecht i Helmond, dve ekipe koje se nalaze na samom dnu tabele, tj. na 19. i 20. mestu. Domaćin ima 20 bodova, a gost 18, dok je interesantno to da kladionice daleko favorizuju gostujući tim. Činjenica je da će gosti večeras biti oslabljeni, i da idu na noge Dodrechtu koji je na 3 od poslednja 4 meča slavio. Dakle, ne deluje kao toliko jednostavan posao za goste.

Za domaći tim neće igrati Devon Koswal (1n/0g/0a, centralni bek), dok su Jurian Hobbel (9n/0g/1a, desni bek) i Anouar El Azzouzi (17n/1g/1a, defanzivni vezni) upitni. Sa druge strane, za goste neće igrati Daniël Breedijk (8n/1g/0a, centralni bek), Steve Tunga (4n/0g/0a, defanzivni vezni), Oussama Bouyaghlafen (6n/0g/0a, levo krilo), Ilias Alhaft (17n/4g/1a, desno krilo, drugi strelac), Faris Hammouti (8n/0g/1a, desni bek) i Agil Etemadi (12n/0g/0a, prvi golman). Zbog povreda, upitni su i Danny Post (13n/0g/0a, defanzivni vezni), Anass Ahannach (10n/1g/1a, ofanzivni vezni) i Bradly van Hoeven (17n/2g/6a, levo krilo).

Kao što smo već napisali, na 3 od poslednja 4 duela Dordrecht ima pobede, i to sve iz prošlog meseca, što bi značilo da su podigli nivo igre. Sa druge strane, na 4 od poslednjih 5 duela Almere ima poraz, tako da je teško za očekivati da večeras naprave veliku prevagu. Sa tim u vezi, predlažemo tip „1X“ po kvoti 1.95.

2:2


Predlog predstavlja mišljenje autora zasnovano na činjenicama, a tipujete na sopstvenu odgovornost.


Photo by Joshua Hoehne on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje