Kladionice favorizuju jedan tim, koji će biti prilično oslabljen večeras, a uz to, sleduje im rival koji je daleko od loše forme. Stoga, ne bismo se baš složili sa kvotama. Možete da tipujete do 20 časova, a naš predlog je kvote 1.95.


Reč je o utakmici holandskog prvenstva „Eerste Divisie„, koja je na programu večeras od 20 časova po našem vremenu. Sastaće se Dordrecht i Helmond, dve ekipe koje se nalaze na samom dnu tabele, tj. na 19. i 20. mestu. Domaćin ima 20 bodova, a gost 18, dok je interesantno to da kladionice daleko favorizuju gostujući tim. Činjenica je da će gosti večeras biti oslabljeni, i da idu na noge Dodrechtu koji je na 3 od poslednja 4 meča slavio. Dakle, ne deluje kao toliko jednostavan posao za goste.

Za domaći tim neće igrati Devon Koswal (1n/0g/0a, centralni bek), dok su Jurian Hobbel (9n/0g/1a, desni bek) i Anouar El Azzouzi (17n/1g/1a, defanzivni vezni) upitni. Sa druge strane, za goste neće igrati Daniël Breedijk (8n/1g/0a, centralni bek), Steve Tunga (4n/0g/0a, defanzivni vezni), Oussama Bouyaghlafen (6n/0g/0a, levo krilo), Ilias Alhaft (17n/4g/1a, desno krilo, drugi strelac), Faris Hammouti (8n/0g/1a, desni bek) i Agil Etemadi (12n/0g/0a, prvi golman). Zbog povreda, upitni su i Danny Post (13n/0g/0a, defanzivni vezni), Anass Ahannach (10n/1g/1a, ofanzivni vezni) i Bradly van Hoeven (17n/2g/6a, levo krilo).

Kao što smo već napisali, na 3 od poslednja 4 duela Dordrecht ima pobede, i to sve iz prošlog meseca, što bi značilo da su podigli nivo igre. Sa druge strane, na 4 od poslednjih 5 duela Almere ima poraz, tako da je teško za očekivati da večeras naprave veliku prevagu. Sa tim u vezi, predlažemo tip „1X“ po kvoti 1.95.

2:2


Predlog predstavlja mišljenje autora zasnovano na činjenicama, a tipujete na sopstvenu odgovornost.


Photo by Joshua Hoehne on Unsplash

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.