petak, 01. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NHL Predlog (20.februar)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 21h!


Chicago – Florida 2 1,67 maxbet

Florida je počela da redovno pobeđuje u gostima a već pored toga su i najbolji domaćin, što ih je dovelo do 1.mesta konferencije. Večeras će imati za rivala ekipu koja je izgubila dva b2b meča a u jednom nisu postigli ni gol. Florida je na proseku od 4,10 golova po meču što ih i tu rankira na vrhu.

Takođe je veoma interesantno koliko dobro igraju 5na5 hokej. Ofanzivno su prvi dok im je powerplay tek na 15.mestu lige.

Čikago ni ofanzivno ni defanzivno ne može da se pohvali. Što se tiče powerplay-a skoro su poslednji sa 75% penaltykill-a. Što se tiče igre 5na5 tu su 28. u ligi. Što se tiče igara na svom ledu, i tu su na samom začenju sa samo 8 pobeda i 16 poraza.

Florida ima 3 pobede u nizu u gostima i očekujemo još jedan trijumf.

2:5


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje