četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NHL Predlog (24.februar)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do pola 2!


Montreal – Bafalo 5,5+ golova 1,65

Jedna totalno nebitna utakmica 16. i 14. na tabeli i obe ekipe nemaju nikakve šanse za play off.

Montreal se posle loših rezultata pomalo povratio sa 3 vezane pobede protiv veoma jakih protivnika. U Kanadskom derbiju slavili su protiv Toronta 5:2, a pali su još Islandersi i St.Louis i tako nadomestili seriju dobrih rezultata i konačno dosta golova.

U poslednje 3 utakmice protiv Kolumbusa, Colorada i Otave gosti iz Bafala su primili čak 15 golova. Oni su najlošija odbrana lige sa čak 197 primljenih golova, dok je Montreal samo jedno mesto ispred njih.

Bafalo igra bez prvog i drugog golmana, a treći golman Samuel Montembeault ima prosek od 3,86 primljena gola po meču. Ukupno ekipa ima prosek od 3,55 primljena gola i najgori su u NHL-u!

Dobro forma domaćina, loše odbrane i ne pritisak može rezultirati jednom goleadom.

4:0


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje