Advertisement
MaxBet

U okviru 22. kola Evrolige sastaju se drugoplasirana i trećeplasirana ekipa u 18:00. Domaćini su na ovom meču favoriti zbog izostanka nekoliko igrača u gostujućem timu,

Naš predlog je Facundo Campazzo 8.5 +. Ovo je skroz logičan predlog pošto znamo da Sergio Llull danas neće igrati. Campazzo je u sjajnoj formi ove sezone i tipovali smo ga na utakmici protiv Unicaje u ACB ligi gde opet nije igrao Llull, a on je otišao u over.

Facundo Campazzo – 8 poena

Uglavnom sjajno igra kada nema Llulla i tada dobija skoro uvek preko 30 minuta, a sa faulovima retko kad ima problema.

S obzirom da je Llull igrao u poslednje vreme za Real na skoro svakoj utakmici, Campazzo je i sa njim u rosteru imao dobre poenterske parije.

Na poslednjih 6 utakmica npr. ima 3/6 overa na ovoj margini, međutim underi su mu sa 7,7 i 8 poena što je tik pored margine, a dodatno je i Llull igrao na tim utakmicama.

Protiv CSKA ima season high sa čak 23 poena i verovatno se sećate njegova dva 3+1 poena na samom kraju utakmice u Madridu.

Danas bi trebalo očekivati relativno efikasnu utakmicu, a CSKA je slab u odbrani na plejevima i skoro svaki plej prelazi marginu protiv njih. Campazzo je mnogo brži i od Hacketta i od Rodrigueza i njihove fizikalije i brzina su diskutabilne.

Margina je pronađena u poznatoj domaćoj kladionici, ona je trenutno jako povoljna, međutim postoji tendencija da poraste, jer bez Llulla u rosteru, ovo je zaista niska margina.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.