utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Njujork Džetsi – Denver Bronkosi – Predlog za klađenje

Povrede saigrača ga stavljaju u prvi plan. Članak otvarati do 22:00

 

 

U okviru četvrtog kola NFL šampionata snage će odmeriti Njujork Džetsi i Denver Bronkosi. Stanje je takvo da se ne zna koja je ekipa gora, pa i ne čudi što su kladionice postvile egal kvote, a margina na poene je mizernih 39,5 poena.

Meč vrlo težak za prognozu, ali u ovom članku se nećemo baviti time, već ćemo pažnju posvetiti jednom igraču koji mi zbog novonastale situacije mogao da ima savršeno veče.

Igrač koji nam je zapao za oko je startni trkač Denver Bronkosa Melvin Gordon koji je večeras postavljen na margini od 61+ jardi. Apsotluno dostižno za ovog sjajnog igrača, a u narednih par rečenica će te videti i zbog čega.

Prva vest koja u mnogom utiče na produktivnost ovog igrača je start trećeg kvoterbeka Breta Rejpena. Startni kvoterbek Dru Lok je u drugom kolu protiv Pitsburg Stilersa povredio rame i neće igrati barem još dve utakmice. On je bez ikakve sumnje prvi kvoterbek tima, ali pošto nije zdrav na njegovo mesto je stao Džef Driskel koji je odigrao drugo kolo i očigledno nije zadovoljio apetiti Vika Fanđa. Bret Rejpen će imati svoj prvi start u NFL ligi, a verovali, ili ne njega su izvukli iz praktis skvoda koji služi isključivo za trening. On sigurno nije imao mnogo vremena da nauči ceo plejbuk, te verujemo da će se malo rizikovati sa njim i da će se mnooogoo ići na trčanje. Na taj način se uliva saigurnost mladom i neiskusnom kvoterbeku koji takvom igrom stiče sigurnost i samopouzdanje.

Druga stvar koja je bitna za ovaj tip jeste upitan nastup drugog trkača Filipa Lindzija. Lindzi je do dolaska Melvina Gordona bio startni trkač, ali kada je Gordon došao to se promenilo. U ovom trenutku Lindzi je pod znakom pitanja. Postoje šanse da će igrati, a ako bude igrao ne verujemo da će biti na sto posto, jer je povreda bila ozbiljnije prirode, jer nije igrao u prethodna dva kola. Ukoliko Lindzi ne bude igrao Gordon će imati gotovo sve lopte za sebe, a i ako bude igrao to neće mnogo uticati na Gordona.

Treća stvar koja je bitna za ovaj tip jeste bušna odbrana Njujork Džetsa. Džetsi su u prve tri utakmice redom dozvoljavali 27, 31 i 36 poena. Džetsi su igrali protiv Bafalo Bilsa, San Francisko 49ersa i Indijanapolis Koltsa. Ok, to je su jaki timovi, ali ono što je konsanta za sve tri utakmice jeste očajna odbrana protiv trčanja. Džetsi su u zbiru dozvolili po zemlji 399 jardi što je katastrofalno. Po tom parametru su 24. u ligi i u proseku dozvoljavaju 133 jarde po zemlji i 4,3 jarde po nošenju, što je očajno. Svaka ekipa sa iole jačim trkačima je radila šta je htela, a verujte da je tandem Gordon/Lindzi jedan od boljih tandema barem u AFC konferenciji.

Utakmice će biti tvrda, jer i jedni i drugi vide veliku šansu za prvu pobedu u sezoni. Ne verujemo da će neka od ekipa da se odvoji na startu, što znači da će se igrati sporo i da će trkači imati lopte. U ovom trenutku Denver izgleda mnogo bolje iako ima 0-3. Imali su velikih problema sa povredema koje su direktno uticale na tok utakmica, a večeras sa mladim i neiskusnim kvoterbekom ne verujemo da će mnogo rizikovati, što je naravno veliki plus za tip.

Predlog za klađenje: Melvin Gordon 62+ istrčanih jardi 1,80

                                   Rezultat: 23 nošenja za 107 istrčanih jardi

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje