petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Oba tima u dobrim golgeterskim formama, a favorizovani gost večeras bitno oslabljen u odbrani

Oba tima u večerašnji meč ulaze rasterećeno i bez pritiska, pošto već znaju svoje statuse na kraju sezone. Oba tima su u odličnim golgeterskim formama, a favorizovani gost će imati i važnih izostanaka u odbrani. Ako volite da igrate na golove u ovom meču oni ne bi trebali da izostanu. Meč možete odigrati do 20:30 po našem vremenu.


Najava meča: Danas će dva meča otvoriti poslednje kolo Italijanske serije A. Prvo će Frosione ugostiti Kijevo u duelu dva tima koja su se već oprostila od Kalča, dok će se od 20:30 Bolonja koja je izborila opstanak u eliti ugostiti vicešampiona Napoli koji će i naredne sezone igrati grupnu fazu fudbalske lige šampiona. Sutra nas u Italiju očekuju velike borbe za pozicije 3. i 4., kao i borba prevashodno Empolija i Đenove za opstanak.

Bolonja: pred poslednje kolo ima 4 boda više od Đenove, pa je tako i matematički obezbedila opstanak. Tim koji sa klupe predvodi Siniša Mihajlović je pobedio na 6 poslednjih utakmica na svom terenu, a u 5 poslednjih je viđena igra 1 i 3+. Danas neće moći da računaju na odbrambenog igrača Mattiello (17/1), vezistu  Polija (30/4) i napadača Sansonea (15/2). 

Napoli: već duže vreme zna da će sezonu završiti na drugom mestu, a kao i njegov današnji rival u poslednje vreme igra utakmice sa puno golova. Danas neće moći da računa na sedam igrača, a u pitanju su: golman Ospina (17/0), odbrambeni igrači: standardni desni bek Mario Rui (20/1), najbolji odbrambeni igrač italijanske serije A – Kulibali (35/2) i Chiriches (3/0), daleko najvažniji defanzivni vezni igrač u timu Alan (33/1), kao i Ounas (18/3) i Diavara (13/0). 

Mišljenje urednika: Dobre golgeterske forme, meč bez značaja za oba tima i činjenica da je gost oslabljen u odbrani uveravaju u najmanje tri gola, kao i u golove u oba smera. Na vama je na osnovu datih informacija da izaberete adekvatan tip, a po mišljenju urednika dobar izbor je igra GG3+ sa kvotom @1.60 / MaxBet 

3:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje