četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Obe ekipe oslabljene u vrlo bitnoj utakmici!

Kao što piše i u naslovu članka, obe ekipe će imati problema sa izostancima, jer ih imaju dosta. Za domaći tim neće igrati čak 10 fudbalera, dok za goste neće igrati 6 fudbalera, među kojima ima i mlađih, kao i onih sa manjom minutažom, pa možemo s pravom reći da su oni ipak u punijem sastavu danas. Utakmica je na programu od 19 časova po našem vremenu, a predložena kvota je 1.75.


U pitanju je 32. kolo 3. lige Nemačke, popularne pod nazivom „3. Liga„. Od 19 časova po našem vremenu snage će odmeriti SG Dynamo Dresden i Duisburg, a stanje na tabeli je takvo da se domaćin bori za ulazak u viši rang, dok se gosti nalaze na sigurnoj, 13. poziciji, ali i dalje imaju male teorijske šanse da ispadnu u niži rang.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, za Dynamo Dresden neće igrati Pascal Sohm (23n/5g/2a, centarfor), Ransford-Yeboah Königsdörffer (31n/6g/4a, desno krilo), Patrick Wiegers (0n/0g/0a, golman), Jonathan Meier (27n/0g/5a, levi bek), Robin Becker (9n/2g/0a, desni bek), Leroy Kwadwo (12n/0g/0a, levi bek), Maximilian Großer (5n/0g/0a, defanzivni vezni), Marco Hartmann (8n/2g/0a, centralni bek), Patrick Weihrauch (18n/3g/5a, ofanzivni vezni) i Heinz Mörschel (29n/8g/4a, ofanzivni vezni). Za Duisburg neće igrati Niko Bretschneider (8n/0g/0a, levi bek), Stefan Velkov (8n/0g/0a, centralni bek), Cem Sabanci (0n/0g/0a, centarfor), Julian Hettwer (13n/2g/2a, centarfor), Federico Palacios (13n/2g/0a, sekundarni napadač) i Wilson Kamavuaka (26n/3g/0a, defanzivni vezni), dok su upitni Dominic Volkmer (12n/0g/0a, centralni bek) i Mirnes Pepić (7n/0g/0a, centralni vezni).

Ako posmatramo poslednje susrete obe ekipe, na poslednjih 5, ekipa iz Drezdena je upisala 1 pobedu, 1 remi i čak 3 poraza, a na svakom od tih poraza nije uspela ni da postigne gol. Jedini trijumf je zapravo iz prijateljskog susreta protiv nemačkog niželigaša, ekipe Jena. Duisburg ima 3 pobede i 2 remija na poslednjih 5 utakmica, ustalio je igre na strani, gde ne gubi bodove toliko lako i može biti pretnja za domaći tim, koji je favorizovan na ovoj utakmici. Moritz Stoppelkamp igra fenomenalno ove sezone, jer je upisao 10 golova uz 10 asistencija, a i Vincent Vermeij igra odlično uz 7 golova i 6 asistencija. Dakle, iako se nalaze u donjoj polovini tabele, nisu za zanemariti, pogotovo na ovakvim utakmicama, gde su bodovi bitni na obe strane.

Kako zbog izostanaka, tako i zbog forme, probaćemo sa duplom šansom na gosta po kvoti 1.75.

1:0


Photo by Arseny Togulev on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje