petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Obe ekipe su u dobroj formi, a golovi ne bi smeli da izostanu!

Radi se o susretu Brazilske Seria A između Sao Paula i Atletico Mineira a igra se noćas od 01:30.

Sao Paulo je vodeći tim šampionata i ima 50 bodova iz 25 utakmica uz gol razliku 42:21. Kad su svi mislili da će nastaviti niz bez poraza desio se baš u prošlom kolu kad su izgubili od Korintijansa 1:0. Pre toga su imali 12 mečeva bez poraza, a poslednji poraz je bio od Lanusa u Kupa Sudoamerikana čime su ispali iz tog takmičenja. Sve karte su bacile na prvenstvo i tačno se oseti ta rasterećenost. Beže 4 boda večerašnjem rivalu, a pobedom bi napravili veliki korak ka tituli. Najbolji strelac ekipe je Luciano sa 12 pogodaka ali nažalost neće moći da nastupi na ovom meču zbog povrede. Drugi strelac ekipe je Brener sa 9 golova i u sjajnoj je golgeterskoj formi, tako da izostanak najboljeg strelca ne bi trebao da predstavlja problem.

Atletico MG je na 2.mestu tabele sa 46 bodova iz 25 mečeva i gol razlikom 44:31. Imaju 4 boda manje od Sao Paula. Koliko obožavamo ovu ekipu, pisalo smo mnogo puta. Igraju lep otvoren fudbal sa mnogo prelepih akcija. Slaba strana im je odbrana, ali trenera Sampiolija to ne brine jer je tu napda da sve to ispravi. Keno je srce tima i njegovih 10 pogodaka su mnogo toga donosila. Ono što raduje je veliko pojačanje ekipe, a to je Eduardo Vargas koji je došao iz Tigresa i u prošlom kolu svojim golom doneo pobedu ekipi. U prošlom kolu je defanzivac Rever u 93.minutu dobio parni žuti tako da on neće biti u protokolu za ovu utakmicu. Svi ostali su spremni za derbi sezone.

Ovo su mogući sastavi ekipa:

Mišljenje urednika: Veliki derbi za prvo mesto, ali ono što rivali prikazuju je lep i otvoren fudbal na obe strane. Golovi ne bi smeli da izostanu bar po jedan na obe strane, a GG se plaća kvotom 1,77!

3:0


Picture from pixabay.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje