petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Odličan rival na jednoj strani i oslabljeni na drugoj!

Jedan od timova će odigrati meč protiv tima koji je u dobroj formi i nema izostanke za danas, dok je drugi tim bez 10ak igrača od kojih su mnogi standardni prvotimci. Meč možete preuzeti okvirno do 19:30, a predložene kvote su 2,35 i 1,65

Radi se o susretu Prve lige Izreala Ligat ha’Al , gde se u okviru 5.kpla igra meč između Beitar Jerusalima i Netanya.

Beitar iz Jerusalima je novu sezonu, tj.prva četiri kola ostvario skor 2 pobede, 1 remi i 1 poraz uz gol razliku 6:4. Na svom terenu savladali su Hapoel Hadaru 4:0 i to im je do ovog meča jedini meč na domaćem terenu. Za danas će imati puno problema oko sastava tima, čak 10 igrača su van stroja, zbog suspenzija nama defanzivca Contea (3/0) inače reprezentativca Gvineje, a iz istog razloga nema veznjaka A.Zargaria (4/0), u odbrani će faliti i portugalac Diego Verdasco (2/0) i Konstatntini (2/1), potom nema ni veznjaka Kriafa (3/0), kao ni Parado-a (2/0), a ni O.Zahavia (0/0), Adia (0/0) i Eibindera (0/0), brazilac Mautisinho (0/0) takođe još neće zaigrati za tim, kao ni napadača G. Vlijter (1/0)

Netanya sa druge strane igra odlično na početku sezone, nalaze se na 5.mestu sa 3 pobede i 1 porazom i gol razlikom 14:4. U gostima su odigrali jedan meč i namučili favorizovanu Hapoel Beer Shevu 3:2, ali su ipak poraženi. Najbolji igrač tima trenutno je napadač Malada, ali su odlični i zambijac Banda, veznjak G. Kanichowsky, H. Ezra i Zlatan Šehović.

Mišljenje urednika: Domaći tim i pored izostanaka ima par igrača vrednih pažnje, poput isusnog 38-godišnjeg Tal Ben Haima, nekadašnjeg igrača Čelzija, napadača Vereda koji je bio u Crvenoj Zvezdi, kao i Ohaha i Atara, ali i pored toga izostanak igrača u ostalim delovima tima neće biti nimalo lako nadomestiti protiv raspoženog gosta koji igra zaista odlično za sada, naš predlog je X2 po kvoti 1,65, ali može probati i sa W2 po kvoti 2,35 (u slučaju remija kvota je 1 i ulog vam se vraća).

1:1


Foto:Photo by Joshua Hoehne on Unsplas

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje