Advertisement
MaxBet

Večeras će obe ekipe biti oslabljene, ali će domaćin biti znanto više. Uz to, treba istaći užasnu formu domaće ekipe, koja bez nekoliko bitnih fudbalera, večeras ne bi mogla da traži pozitivan rezultat. Nadamo se da će gost to uspeti da iskoristi. Utakmica je na programu od 20 časova po našem vremenu.


Reč je o 4. kolu druge lige Švajcarske, a od 20 časova po našem vremenu sastaće se Chiasso i Aarau. Deluje da će se Chiasso boriti za opstanak ove sezone, jer nakon prva 3 kola ima 3 poraza i gol razliku 0:6. Uz to, večeras će biti oslabljen, pa je teško očekivati da će doći do dobrog rezultata. Sa druge strane imamo Aarau koji se nalazi na 4. mestu uz 1 pobedu, 1 remi i 1 poraz, ima gol razliku 6:4 i 4 osvojena boda.

Trenutno stanje na tabeli.

Ovaj meč izdvajamo zbog velikog broja izostanaka. Ruku na srce, neće ni gost biti kompletan, ali će biti u kompletnijem sastavu, ali i u mnogo boljoj formi. Za Chiasso neće igrati Leart Iberdemaj (6n/0g/1a, desni bek), Sebastian Malinowski (36n/2g/5a, levi vezni), Mickael Almeida (21n/4g/1a, centarfor), Merlin Hadzi (25n/4g/3a, desni vezni), Siyar Doldur (24n/0g/0a, ofanzivni vezni) i Mattia El Hilali (3n/0g/0a, defanzivni vezni), dok su upitni Rodrigo Pollero (11n/2g/2a, centarfor) i Edmond Berzati (17n/0g/0a, centralni vezni). Za Aarau neće igrati Nicolas Schindelholz (24n/2g/0a, centralni bek), Marco Corradi (15n/0g/0a, centralni bek), Miguel Peralta (12n/0g/0a, desni vezni) i Kevin Spadanuda (26n/12g/5a, desni vezni), dok je upitan Jérôme Thiesson (12n/0g/1a, desni bek). Statistika ispisana u zagradama vezana je za sezonu 2018/19.

23.05.19 CL Chiasso Aarau 0 : 1
17.02.19 CL Aarau Chiasso 1 : 0
04.11.18 CL Chiasso Aarau 2 : 3
25.08.18 CL Aarau Chiasso 1 : 2
22.04.18 CL Chiasso Aarau 0 : 2
18.02.18 CL Aarau Chiasso 4 : 1
02.12.17 CL Aarau Chiasso 3 : 0

Takođe, Aarau je slavio na 6 od poslednjih 7 susreta protiv Chiasso-a.


Mišljenje urednika: Teško je prognozirati na samom početku prvenstva, ali na osnovu do sada prikazanog, deluje da Chiasso teško može da traži prve bodove protiv Aarau-a. Kvota da će gost da slavi iznosi 1.65, a ukoliko utakmica bude potpuno regularna, teško je verovati u neki drugi scenario. Izostanci, tradicija, kao i forma, sve je na strani gosta, koji će se sigurno boriti za plasman u viši rang.

4:2


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.