Pored činjenice da su jedni u sjajnoj, a drugi u katastrofalnoj formi, na ruku nam ide podatak da će upravo lošija ekipa večeras biti znatno oslabljenija. Članak otvarati do 20 časova, a naš predlog je kvote 1.93.


U pitanju je 33. kolo prvenstva Belgije – „Jupiler Pro League„, a od 20:45 po našem vremenu sastaće se Beerschot VA i Club Brugge KV. Reč je o poslednjoj i o prvoj ekipi na tabeli, a treba istaći da je Beerschot vezao šest uzastopnih poraza, dok su gosti slavili na 8 od poslednjih 10 utakmica, od čega su oba poraza doživeli od Genta, u Kupu i u ligi. Dakle, Briž je ispao iz Kupa, ne igra u Evropi, jedini fokus im je na prvenstvu, gde će se truditi da se domognu prve pozicije koje drži iznenađenje sezone – ekipa Royale Union SG. Da bi tako nešto bilo moguće, na ovakvim utakmicama ne smeju da gube bodove.

Kada je reč o izostancima, za Beerschot VA neće igrati Frédéric Frans (9n/0g/0a, centralni bek), Marius Noubissi (22n/5g/0a, centarfor, drugi strelac), Ilias Sebaoui (11n/3g/0a, ofanzivni vezni), Wouter Biebauw (8n/0g/0a, golman) i Tom Pietermaat (28n/0g/0a, defanzivni vezni), dok su upitni Felipe Avenatti (24n/2g/1a, centarfor), Jan Van den Bergh (27n/2g/0a, centralni bek) i Joren Dom (27n/5g/0a, desni bek). Upitni će verovatno nastupati, ali ne možemo da budemo sigurno u to. Za goste će izostati samo Tajon Buchanan (9n/0g/2a, desno krilo).

Prosečno na utakmicama večerašnjeg domaćina u ligi viđamo 3.1 gol po susretu, a u proseku 3.2 golova po utakmici viđamo na duelima Briža u prvenstvu. U skladu sa tim, a i izostancima i formom, probaćemo sa predlogom „2&2-4“ po kvoti 1.93, pretežno zbog iste, jer je pristojna. Nadamo se pobedi gostiju, da će Charles De Ketelaere i Bas Dost biti raspoloženi za golove večeras, ali da zbog reprezentativne pauze neće preterivati, i da će se uklopiti u ovaj opseg golova. Tip „2&2-5“ se plaća kvotom 1.58.

1:3


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Photo by Ruben Leija on Unsplash

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.