četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Oslabljeni i u rezultatskom „kanalu“ nemaju mnogo nade večeras!

Pored činjenice da su jedni u sjajnoj, a drugi u katastrofalnoj formi, na ruku nam ide podatak da će upravo lošija ekipa večeras biti znatno oslabljenija. Članak otvarati do 20 časova, a naš predlog je kvote 1.93.


U pitanju je 33. kolo prvenstva Belgije – „Jupiler Pro League„, a od 20:45 po našem vremenu sastaće se Beerschot VA i Club Brugge KV. Reč je o poslednjoj i o prvoj ekipi na tabeli, a treba istaći da je Beerschot vezao šest uzastopnih poraza, dok su gosti slavili na 8 od poslednjih 10 utakmica, od čega su oba poraza doživeli od Genta, u Kupu i u ligi. Dakle, Briž je ispao iz Kupa, ne igra u Evropi, jedini fokus im je na prvenstvu, gde će se truditi da se domognu prve pozicije koje drži iznenađenje sezone – ekipa Royale Union SG. Da bi tako nešto bilo moguće, na ovakvim utakmicama ne smeju da gube bodove.

Kada je reč o izostancima, za Beerschot VA neće igrati Frédéric Frans (9n/0g/0a, centralni bek), Marius Noubissi (22n/5g/0a, centarfor, drugi strelac), Ilias Sebaoui (11n/3g/0a, ofanzivni vezni), Wouter Biebauw (8n/0g/0a, golman) i Tom Pietermaat (28n/0g/0a, defanzivni vezni), dok su upitni Felipe Avenatti (24n/2g/1a, centarfor), Jan Van den Bergh (27n/2g/0a, centralni bek) i Joren Dom (27n/5g/0a, desni bek). Upitni će verovatno nastupati, ali ne možemo da budemo sigurno u to. Za goste će izostati samo Tajon Buchanan (9n/0g/2a, desno krilo).

Prosečno na utakmicama večerašnjeg domaćina u ligi viđamo 3.1 gol po susretu, a u proseku 3.2 golova po utakmici viđamo na duelima Briža u prvenstvu. U skladu sa tim, a i izostancima i formom, probaćemo sa predlogom „2&2-4“ po kvoti 1.93, pretežno zbog iste, jer je pristojna. Nadamo se pobedi gostiju, da će Charles De Ketelaere i Bas Dost biti raspoloženi za golove večeras, ali da zbog reprezentativne pauze neće preterivati, i da će se uklopiti u ovaj opseg golova. Tip „2&2-5“ se plaća kvotom 1.58.

1:3


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Photo by Ruben Leija on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje