sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Plate kasne i do 12 meseci, nema stručnog štaba, a tim će biti kombinovan!

Plate kasne i do 12 meseci, nema stručnog štaba, a tim će biti kombinovan! Jedan od timova danas će odigrati meč pod uslovima gde neki od igrača nisu primli platu i 12 meseci, igrači su se obratili u fudbalskom savezu, ali dug kluba prelazi 5 miliona dolara i može se desiti da ukoliko se situacije ne reši, ode u stečaj i najniži rang. Predložena kvota je 1,85, a meč možete preuzeti okvirno do 21 sat!

Radi se o susretu Bolivijske Prve lige, gde se od 22:15, u okviru 2.kola Aperture, sastaju San Jose i The Strongest.

San Jose je u uvodonom kolu veoma lako savladan od ekipe Vinto 5:0, razlozi za ovako veliki poraz su jasni, igrači San Jose su od početka trening kampa koji je počeo najkasnije od svih ekipa više u štrajku nego u treningu jer se nekima duguje i 12 mesečnih zarada, stručni štab ne postoji, a tim trenira pod palicom jednog trenera, igrači ne žele da tuže klub jer smatraju da to vodi sigurnom stečaju i da neće moći da naplate svoje zarade, veliki broj igrača koji će igrati su mladi igrači, jer pojedini iskusniji igrači odbijaju da igraju dok se ne reše njihovi problemi.

Info na linku: https://eju.tv/2020/11/a-san-jose-lo-siguen-perjudicando/

Ekipa The Strongest je u uvodnom meču pobedio Blooming sa 3:0 i tako pokazao da će i ove godine biti tim koji će se boriti za najviši plasman. Oni imaju dosta reprezentativaca ove zemlje, tu su defanzivci Valverde, Sagredo, Anez, potom veznjaci Vaca, Wayar i Veizaga, kao i golman Daniel Vaca. U meču koji su odigrali ovi rivali, kada je San Jose bio u manjim problemima u martu, slavio je The Strongest 3:0.

Mišljenje urednika: Gosti su godinama jedan od najvećih klubova Bolivije, igraju sa dosta samopouzdanja jer su ako pogledamo sve rezultete ove godine u zaista dobroj formi, sa druge strane domaći tim igra pod pritiskom neizvesnosti i smatramo da oni u tim okolnostima ne mogu da se suporotstave favorizovanom gostu, pa je naš predlog 2-2&2+ po kvoti 1,85!

1:1


Foto: Image by Manfred Guttenberger from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje