petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Pored loše forme na strani, gost sigurno bez petorice bitnih fudbalera danas!

Kao što piše i u naslovu, pored loše forme na strani, gost sigurno bez petorice bitnih fudbalera danas. Imaće vrlo težak zadatak, kada je u pitanju dolazak do bodova danas, a na to treba dodati da će domaći tim biti gotovo u punom sastavu pred ovaj meč, te i da ga kladionice favorizuju. Nadamo se da će isti uspeti da dođe do povoljnog rezultata, a na ovaj meč možete da tipujete do 15 časova, ali i nešto kasnije, uživo.


U pitanju je 32. kolo italijanske „Serie A“ gde će se sastati Sasuolo i Parma od 15 časova po našem vremenu. Sasuolo zauzima 11. mesto, ni blizu kvalifikacija za Evropu, ni blizu ispadanja, ima 8 pobeda, 12 remija i 11 poraza, gol razliku 46:51 i 36 osvojenih bodova. Parma se nalazi na 14. mestu uz samo 2 boda manje, ima 9 pobeda, 7 remija i 15 poraza, dok gol razlika ove ekipe iznosi 33:50. Može se reći da je Parma nešto ugroženija, kada je u pitanju borba za opstanak, ali nema sumnje da će Parma uspeti da izbori isti, jer +6 u odnosu na Empoli koji se nalazi na 18. mestu i nije toliko malo.

Trenutno stanje na tabeli.

Što se forme tiče, Sasuolo na poslednjih 10 susreta ima jednu pobedu, 4 remija i 5 poraza, dok Parma ima takođe jednu pobedu, ali 3 remija i 6 poraza. Sve u svemu, obe ekipe su u prilično lošoj formi, a na ovom susretu bi razliku mogli da naprave izostanci, a Parma će sa tog aspekta danas biti u problemu.

Za Sasuolo neće igrati Marlon (18n/1g/0a, centralni bek) i Claud Adjapong (4n/1g/0a, desni bek), dok za Parmu neće igrati Bruno Alves (28n/3g/1a, centralni bek, kapiten), Francisco Sierralta (5n/0g/0a, centralni bek), Jonathan Biabiany (19n/0g/0a, desno krilo), Alberto Grassi (6n/0g/0a, centralni vezni), Roberto Inglese (24n/8g/1a, centafor, drugi strelac ekipe) i možda Mattia Sprocati (9n/1g/0a, desno krilo, upitan).

Nadamo se da će domaći tim uspeti da iskoristi izostanke i dođe do povoljnog rezultata danas.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika: Predlog „P/K1 se plaća kvotom 1.60, a u ovom trenutku taj predlog deluje kao solidna opcija. Sasuolo bi pred svojim navijačima mogao da iskoristi ove izostanke kod gosta, a nadamo se da će uspeti da dođe do sva tri boda danas.

0:0


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje