četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Pored loše forme, probleme će im praviti i izostanci

Duel dve ekipe sa različitim ambicijama i formom, a iako i jedni i drugi imaju izostanke u svojim redovima oni su višestruko brojniji i značajniji kod gostiju. Ovaj PREMIUM članak možete otvoriti do 18:00, a naš predlog se plaća kvotom 1,65.


U okviru 23. kola francuske National, odnosno trećeg ranga takmičenja, odigraće se utakmica između Villefranche-a i Boulogne-a, koja je na programu od tačno 18 sati po našem vremenu.

Villefranche je od početka sezone 2020-21 odigrao ukupno 21 utakmicu na kojima je uspeo da ostvari 7 pobeda, 6 remija i 8 poraza i tako zauzme 10. mesto na tabeli. Sa ukupno 27 poena ekipa je udaljena 6 bodova od zone za ispadanje i 5 bodova od pozicije koja vodi u doigravanje za promociju u viši rang pa nema sumnje da će pokušati da krenu baš tim putem. Ono što im u susret današnjoj utakmici i te kako ide na ruku jeste odlična forma, s obzirom na to da za poraz u ligi ne znaju od 27. novembra, odnosno na poslednjih 7 ligaških utakmica (5 pobeda i 2 remija).

Sa druge strane, Boulogne definitivno ne može da se pohvali rezultatima iz proteklog perioda jer je na 20 utakmica osvojio samo 18 bodova, zbog čega se sa skorom od 3 pobede, 9 remija i 8 poraza sada nalazi na pretposlednjoj, 17. poziciji. Jedino što ih drži na tom mestu, iako poslednjeplasirani Annecy takođe ima 18 poena, jeste činjenica da imaju jednu utakmicu i jedan poraz manje.


Kada je reč o izostancima u domaćoj ekipi, za Villefranche danas neće igrati samo štoper Axel Dauchy (12n/0g/0a), odnosno napadač Arnold Garita (14n/5g/0a – prvi strelac), kao  i Josué Ahouré (11n/1g/1a), koji je čak 7 od tih 11 utakmica započeo sa klupe.

Boulogne će pak biti u mnogo većim problemima jer su se van spiska za ovo gostovanje našli levi bek Cédric Makutungu (8n/0g/0a), štoper Jackson Mendy (11n/1g/0a), zatim vezni fudbaleri Youness Aouladzian (8n/1g/2a) i Noah Cadiou (18n/1g/2a – treći asistent), kao i po dva leva i desna krila, Evens Joseph (16n/3g/0a – prvi strelac) i Teddy Okou (14n/2g/3a – drugi strelac, drugi asistent), odnosno Malhory Noc (4n/0g/0a) i Ibrahima Traoré (0n/0g/0a).


Mišljenje urednika: Iako će domaći tim danas biti bez usluga svog najefikasnijeg igrača, broj izostanaka u protivničkom taboru je toliko veliki da će i dalje imati ogromnu prednost. Nadamo se da će skoro pa kompletni Villefranche uspeti da iskoristi probleme u ekipi Boulogne-a i nastaviti dug niz bez poraza. S obzirom na izostanak Arnolda Garite, kao i niza gostujućih igrača koji su bili zaslužni za skoro 50% svih golova i tačno 50% svih ligaških golova svog tima ove sezone, pokušaćemo sa tipom “1X&0-3“ koji se plaća kvotom 1,65.

Ukoliko niste ljubitelji kombinacija, alternativa bi mogao da bude tip “W1“ (“DNB1“), koji nam u slučaju nerešenog ishoda vraća ulog, a za koji se takođe nudi kvota 1,65.

Villefranche – Boulogne – 1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje