četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Pored očajne forme, gost u rezultatski nebitnom meču bez šestorice bitnih fudbalera!

Pored toga što je u katastrofalnoj formi, gost večeras neće moći da računa na čak šestoricu fudbalera. Rezultat im suštinski i nije bitan, a to je idealna prilika da domaći tim dođe do bitnih bodova. Kvota na pobedu domaćina trenutno blago raste, što nam samo ide u prilog. Utakmica se igra večeras od 21 čas po našem vremenu.


U pitanju je poslednje kolo francuskog šampionata, a od 21:05 odigraće se sve utakmice. Jedna od njih je utakmica između Kaena i Bordoa, a sezona za Kaen i dalje nije gotova. Oni danas moraju da slave, ukoliko žele da opstanu u prvenstvu, ali i da se nadaju lošim rezultatima ostalim ugroženim ekipama. Bordo, sa druge strane, mirno ulazi u ovaj meč znajući da nema šta da izgubi.

Trenutno stanje na tabeli.

Ono zbog čega u prvom planu i pišemo ovaj članak jesu izostanci. Za domaći tim neće igrati Ismaël Diomandé (20n/0g/1a, defanzivni vezni), Aly Ndom (13n/0g/0a, centralni vezni) i Romain Genevois (6n/0g/0a, centralni bek). Za goste neće igrati Nicolas de Préville (34n/4g/3a, centarfor), Yann Karamoh (33n/3g/3a, desno krilo), Andreas Cornelius (33n/4g/2a, centarfor), Aurélien Tchouaméni (19n/1g/0a, centralni vezni), Josh Maja (37n/17g/2a, centarfor) i Yacine Adli (6n/0g/0a, ofanzivni vezni).

Što se forme tiče, Bordo je vezao čak šest poraza i vrlo bi bilo čudno kada bi u poslednjem, za njih rezultatski nebitnom kolu, proigrao tako dobro da dođe do povoljnog rezultata. Kaen na poslednjih 5 susreta ima 3 pobede, 1 remi i 1 poraz.

Nadamo se da će svi parametri biti dovoljni za domaći tim, te da će isti uspeti da dođe do povoljnog rezultata protiv Bordoa večeras.

Mišljenje urednika: Tip „P/K1“ se plaća kvotom 1.60, a sa naše tačke gledišta, ova kvota je vredna rizika. Naravno, otvorene su i sve ostale opcije koje logično prate gore navedene informacije. Želimo vam puno sreće!

Kraj – 0:1

Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje