četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Pored očajne forme, gosti su i bez nekoliko bitnih fudbalera!

Obe ekipe biće oslabljene, ali gost nešto više, i u znatno je lošijoj poziciji i formi. To je i više nego idealna prilika za domaćina da se domogne pozitivnog rezultata. Utakmica je na programu danas od 16 časova po našem vremenu.


U pitanju je englesko prvenstvo „National League„, peto po rangu, a reč je o utakmici BromleyDag & Red, koja je na programu danas od 16 časova po našem vremenu. Domaćin se nalazi na 3. mestu na tabeli, a gost na 17. Na poslednjih 15 utakmica Dag & Red je upisao 2 pobede, 3 remija (jedan završen pobedom posle produžetaka) i 10 poraza, što je, složićete se, prilično slabo. Ne može Bromley da se pohvali mnogo boljim učinkom, jer na poslednjih 15 utakmica ima 4 pobede, 4 remija i 7 poraza, akli 3. mest ona tabeli uz ovakav skor je i više nego odlično.

Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, za Dagenham & Redbridge FC neće igrati Harry Phipps (8n/0g/0a, centralni vezni), Harold Odametey (6n/0g/0a, desni vezni), Ángelo Balanta (17n/7g/1a, ofanzivni vezni, najbolji strelac ekipe), Sam Deering (2n/0g/0a, centralni vezni) i Mitch Brundle (20n/3g/0a, defanzivni vezni). Za Bromley neće igrati Mark Cousins (14n/0g/0a, prvi golman ekipe), Jake Goodman (0n/0g/0a, centralni bek) i Adrian Clifton (17n/0g/0a, centralni vezni), dok je upitan Reeco Hackett-Fairchild (22n/8g/0a, centarfor, drugi strelac ekipe).

Ako Reeco Hackett-Fairchild nastupi, Bromley će suštinski biti bez samo dvojice fudbalera, prvog golmana ekipe, kao i Cliftona, što i nije toliko velik problem za tim. Pored toga, igraju kod kuće, gde je podrška znatno veća, a uz to, u goste im dolazi ekipa sa ne tako dobrim bilansom.

Mišljenje urednika: Pobeda domaćina plaća se kvotom 1.65, a mi vas pozivamo da i sami smislite šta je najbolje tipovati na osnovu datih informacija. Srećno!

3:0


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar
– Statistika za novembar
– Statistika za decembar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Image by Phillip Kofler from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje