utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Pored očajne forme, muku muče sa izostancima, a fale im i 3 golmana!

Jedna ekipa je u problemu zbog izostanaka, a neće računati na čak 3 golmana, kao ni na 2. strelca ekipe, dok uz to ima još 4 eventualna izostanka. Pored svega toga, u lošoj je formi. Možete da tipujete do 18:55, a kvota koju predlažemo iznosi 1.80.


U pitanju je poslednja utakmica 17. kola španskog prvenstva „LaLiga2„, a od 19 časova po našem vremenu sastaće se Đirona i Logrones. Domaćin zauzima 10. mesto na tabeli uz skor 7-3-6, gol razliku 13:14 i ima 24 osvojena boda, dok se gost nalazi na 13. mestu sa skorom 7-2-7, gol razlikom 16:18 i ima 23 osvojena boda. Iako bodovna razlika nije ogromna, Logrones je na poslednja 3 meča upisao 3 poraza, dok na poslednjih 10 nema remi, te treba imati i to u vidu.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, za Đironu neće igrati Juanpe (1n/0g/0a, centralni bek), Valery Fernández (6n/1g/0a, desno krilo) i Aday (7n/0g/1a, levi bek, koji je upitan). Za Logrones neće igrati Roberto Santamaría (8n/0g/0a, prvi golman ekipe), Rubén Miño (5n/0g/0a, drugi golman ekipe), Yaroslav Meykher (4n/0g/0a, treći golman ekipe), Leonardo Ruiz (14n/3g/0a, centarfor, drugi strelac ekipe), dok su upitni Roni (13n/3g/1a, centarfor), Unai Medina (8n/0g/1a, desni bek), Álex Pérez (9n/0g/0a, centralni bek) i Paulino de la Fuente (9n/0g/0a, ofanzivni vezni). To bi značilo da će na gol tridesetsedmogodišnji Dani Giménez, koji neće imati eventualnu zamenu na golu, a ove sezone nije upisao nijedan nastup. Ono što je još interesantnije, jeste da je u klub došao juče, dok je od kraja avgusta bez ugovora, otkada više nije član Deportiva iz La Korunje.

U narednom kolu obe ekipe imaju teže protivnike, Logrones igra protiv Espanjola kod kuće, dok će Đirona da ugosti Rajo Valjekano. Sve u svemu, ovaj meč se čini kao bolja prilika za eventualne bodove. Sve informacije navedeno dovode nas do logičkog zaključka da bi ovde Đirona mogla do trijumfa. Pored toga, možda opcija „1X&0-2“ nije toliko loša, ali na vama ostavljamo da zaključite šta je najpametnije tipovati protiv ekipe kojoj brani golman koji je juče stigao u klub.

Printscreen/Maxbet.rs

2:0


Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by Daniel Kirsch from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje